Weekendguide – mod sydens sol og varme

//Foto: Ida Albek

Så nærmer weekenden sig endnu engang, og nogle er endda så heldige, at weekenden forlænges med vinterferie. Måske byder ferien på et visit mod varmere himmelstøj? Eller en tur til Alperne for at stå på ski? Til jer: God ferie! 

”Men hvad med os, der ikke har ferie?”, tænker du måske. Frygt ej, en weekendguide, der tager dig tættere mode sydens sol og varme, er her på vej!       

Fredag d. 8. februar

Mæxico Nørrebro @Mæxico Nørrebro 

Hvornår: alle ugens dage Mønt: kommer an på, hvor sulten og tørstig du er

Start weekenden med mææææxicanske vibes på den nyåbnede Mæxico på Guldbergsgade. Her kan du få tacos i alle variationer – store og små, på majs eller hvede, stærke eller knap så stærke osv. Hvis du er en af de rigtig sultne, kan du sætte tænderne i en af de lækre burritos. Skyl det hele ned med en iskold øl eller en lækker chili margarita, så skal du nok få varmen!  

Trypical Cumbia @Operaen Christania 

Hvornår: 8. februar kl. 22.00-04.00 Mønt: 60 kr. (modtager kun kontanter også i baren)

Hvorfor ikke fortsætte fredagen i den latinamerikanske stemning? Trypical Cumbia gæster Operaen Christiania endnu engang. Der er garanti for at få varmen, når Trypical Cumbia spiller op til dans. Bandet og dets fanbase er kendte for at skabe de vildeste dansefester. Så tag et smut forbi Christiania og ”join the fiesta!” 

Lørdag d. 9. februar

Fællesspisning @Absalon 

Hvornår: alle ugens dage fra kl. 18.00 Mønt:50 kr. 

Er alle vennerne taget afsted på vinterferie? Og byder lørdagen på sørgelige rester fra køleren? Så tag et smut forbi Absalon, hvor du for sølle 50 kr. kan få et lækkert måltid mad til den faste fællesspisning. Ved langborde sidder du sammen med en masse andre søde mennesker, så der er rig mulighed for at snakke lidt med sidemanden og måske blive en ven rigere? Og hvis stemningen er rigtig god, kan du jo blive til Girl Group Musik Banko, der starter kl. 20.30 (kræver billet).  

GENTS & Friends @VEGA 

Hvornår: 9. februar kl. 20.00 Mønt: 230 kr. 

Er du bange for ikke at have nogle vilde oplevelser at fortælle, når alle vennerne deler oplevelser fra deres vilde vinterferie? Så skal du skynde dig at købe billetter til, når GENTS & Friends gæster Store Vega. Det bliver uden tvivl noget af en fest – der med sikkerhed kan overgå dine venners snapchats fra after ski. GENTS lover: ”det helt store pyroshow med special guests på tunes og overraskelser en masse.” Som prikken over i’et står Sekuoia + gæster for afterparty! 

Søndag d. 10. februar

Saunagus (blandet køn) @Sjællandsgadebadet

Hvornår: kl. 12.00 Mønt: 80 kr. 

Har weekendguidens anbefalinger stadig ikke givet dig varmen, når søndag nærmer sig? Så er der ingen anden udvej end at tage et smut forbi Sjællandsgadebadet, hvor søndagen står på saunagus. ”Hvad er saunagus?”, tænker du måske. Saunagus er et ”saunafællesskab”, som Sjællandsgadebadet kalder det. Det varer en time og består af tre sessioner af ca. 15 minutter varighed. En gusmester hælder æteriske olier på saunaovnen, og du skal blot læne dig tilbage og nyde varmen og duftene. 

Copenhagen Light Festival i Blågårdsgade @Copenhagen Light Festival 

Hvornår: Når mørket falder på Mønt: Gratis

Når du nu har fået varmen efter saunagus og alligevel befinder dig på Nørrebro, så hvorfor ikke tage et smut forbi Blågårdsgade, hvor Copenhagen Light Festival har spændende ting på programmet, som du kan orientere dig i på Copenhagen Light Festival hjemmeside

Skriv en kommentar

kommentarer