WEEKENDGUIDE – Lyt, dans og drik dig igennem en forlænget forårsweekend

Kære Københavner

Vi inviterer dig hermed med på forlænget weekend i Kongens København, som står i musikkens tegn. Hvad end du er til Live Dj’s og kunst i Kødbyen, Klassisk Jazz eller rock, håber vi, at du vil kridte danseskoene med os og lytte dig igennem weekenden med højt humør.

Kærlig hilsen

VINK

//Foto: Мартин Маринов

 

Torsdag 19. april

 

//Foto: Mathias Sauer

AySay Release Party @ Jolene

Hvornår: Kl. 20:00 Mønt: Gratis

Århusianske AySay med Luna Ersahin i spidsen blander mellemøstlig folkemusik med elektroniske elementer.

Luna Ersahin forfører med lyrik på både tyrkisk og dansk, og på torsdag holder AySay Release party til Manna Thursdays på Jolene. Gruppen vil desuden fremføre deres første single fra deres EP, som udkommer til maj. Der er som altid til Manna Thursdays gratis adgang.

 

Mørkekammerater præsenterer: Makoto Shinkai film @ Cinemateket

Hvornår: Kl. 18:00 Mønt: 50 kr.

Vi starter i mørket.

Hvis Hayao Miyazaki er det eneste, du forbinder med anime, så kan du med fordel få din horisont udvidet, når Mørkekammerater inviterer til visning af to film skabt af animes ukronede prins, Makato Shinkai. Efter filmene kan du med fordel hoppe i Asta bar, hvor der bliver serveret kolde japanske øl og spillet japansk musik fra undergrundsscenen.

 

Ben Besiakov Quartet Feat. Jesse Davis @ Jazzhus Montmartre

 Hvornår: Kl. 20:00 Mønt: 280 kr.

Klassisk jazzkvartet når de er bedst. Drøm dig væk, og drik en whiskey hos charmerende Jazzhus Montmartre, når Nordiske Ben Besiakov og amerikanske Jesse Davis forfører på bedste jazzmanér. Kvartetten spiller også fredag, samme tid, men du kan med fordel komme om torsdagen, da billetten er lidt billigere.

 

 

Fredag 20. april

//Foto: Мартин Маринов

BTF & Friends x UUNIT @ Bakken 

Hvornår: Kl 17:00 Mønt: Gratis

Musikbureauet Back To Future Sounds og det kreative netværk Uunit kombinerer deres kræfter og forvandler Bakkens baggård til din nye yndlings fredagsbar.

BTF & Friends vil foregå fremover som et månedligt event.

Denne gang inviterer Back To Future Sounds og Uunit til en aften, hvor der blandt andet vil være en interaktiv kunstudstilling og gratis bar de første to timer.

Så kom tidligt til festen, i ægte fredagsbar stemning!

 

Lørdag 21. april

 

//Foto: Emma Arnoldi

Record Store Day @ København

 Hvornår: Hele dagen Mønt: ?

Hvis du er misundelig på din fars LP-samling, så kan du med fordel stå tidligt op lørdag. København rundt er der Record Store Day, hvor diverse pladeforretninger har udsalg og har købt nye udgivelser hjem.

 

The Van @ Loppen

Hvornår: Kl 21:00 Mønt: 150 kr.

Drengene fra det danske Rockband The Blue Van har startet et nyt projekt, som går under navnet The Van. Deres forårsturne tager dem forbi Staden, og lørdag aften kan du høre dem spille på Loppen.

 

Søndag 22. april

 Vogue Session @ Dansekapellet

Hvornår: 17-18:00 Mønt: Gratis

Gør dig selv en tjeneste, og søg på Vogue-dance på Youtube. Dansekapellet tager udfordringen op og fyrer op for en gratis prøvetime, hvor du kan lære at vogue. Det er ikke nemt, men det er vildt sjovt!

 

La Fontaine Jam session @Lafontaine

Hvornår: 20:00 Mønt: Gratis

Slut weekenden af i røde farver og store fadøl, og læn dig tilbage, imens La Fontaine traditionen tro invitere til Jam Session. Det er gratis, men kom tidligt, for der er uden tvivl fyldt med mennesker inden klokken 21.

 

Skriv en kommentar

kommentarer

Født på Bornholm, med rødder på Nørrebro. Jeg er forelsket i Københavns uendelige sommernatter, i samosas på Nørrebro og i badeture en tidlig morgen i havnen. Efter flere år i Sydamerika er jeg hjemvendt til byernes by, København, og jeg håber, at du bliver lige så forelsket i hende som jeg, igennem mit skriveri. Primært musikskribent, der gerne også leger lidt på kunst og kultur redaktionen.