WEEKENDGUIDE: I LY FOR KULDEN

November måned har et dårligt ry – det er koldt og mørkt, og man går bare og venter på december måned, hvor julestemningen kan live en lidt op i den kolde tid. Men i København er der aldrig langt til et hyggeligt event eller en stor fest. I denne weekend guider vi dig til både store og små indendørs arrangementer over hele København. Så hvis du griber jernhesten og trodser kulden, kan du til gengæld nyde en masse spændende events i ly for kulden.

TORSDAG 21. NOVEMBER

//Foto: H15

PUBQUIZ @ URBAN 13

Hvornår: 19.00-00.00 Mønt: 25 kr.

Skal du imponere vennegruppen med dine bezzerwizzer-evner, eller skal du bare drikke et par øl og lade vennerne om at vinde præmierne? Uanset evner, så kan man aldrig gå hele galt i byen med en god gammeldags pubquiz. Det passer perfekt til en torsdag, hvor man gerne vil ud og drikke et par øl, men også helst skal kunne klare fredagen igennem med nogenlunde værdighed.

ELEKTRONISK FEST @ H15

Hvornår: 22.00-03.00 Mønt: 50 kr. i døren, 35 kr. med billet

Hvis du til gengæld ikke skal tidligt op om fredagen  og har en svaghed for elektronisk musik – så er Diode Culture ude med endnu et event, der måske er noget for dig! Reality Map er et mix af forskellige lydindtryk og visuals, der skal fortolke vores omgivelser digitalt og hylde dem på sensorisk og forstærket vis. Denne aften har de inviteret artister som Solid Blake, Force Field (Misantrop & RO Zar), Neutone og Alva Rez til at performe i H15’s rå omgivelser ude i Kødbyen. Ingen billeder tilladt. 

FREDAG 22. NOVEMBER

//Foto: Skidefuld af historier

ELECTRONIC @ SORT/HVID

Hvornår: 20.00-21.30 Mønt: 155 kr.

Blev du nysgerrig på musikken i H15 om torsdagen, og har du lyst til at lære mere om den elektroniske scene? Så kan du tage på en historisk rejse gennem klubmiljøets verden i denne nye samproduktion på Teater Sort/Hvid. Electronic er en fortælling, der kaster publikum igennem 30 års ekstase, utopi og onde tømmermænd, og som akkompagneres af elektronisk live-musik fra både RUMPISTOL og sangerinde KILL J samt af ikoniske visuals. Med andre ord: en smuk fusion af koncert og musikgenre-portrættering. Du kan desuden fange forestillingen på samtlige datoer frem til d. 13. december. 

SKIDEFULD AF HISTORIER @ CHRISTIANSHAVNS BEBOERHUS

Hvornår: 20.00-21.00 Mønt: 130 kr.

Vi går en kold tid i møde, hvor de fleste af os kan søge ly bag hjemmets fire vægge i radiatorens varme. Men hvis du vil have indsigt i hvordan virkeligheden ser ud for dem der står uden et hjem, så skal du tage til forestillingen ”Skidefuld af Historier”. De hjemløse fortæller selv deres rørende, tragiske og sjove historier i en forestilling opsat af professionelle instruktører.

LØRDAG 23. NOVEMBER

//Foto: Collin Barry

SCIENCE & COCKTAILS @ DEN GRÅ HAL

Hvornår: 19.00-23.55 Mønt: gratis for stående pladser

Selvom det er lørdag, kan man jo godt sætte sig på skolebænken og lære noget nyt. Science & Cocktails er verdensmestre til at servere videnskabelige teorier i pakker, der er til at forstå – selv med en cocktail i hånden lørdag aften. Denne gang handler det om hjernen og køn, og et af spørgsmålene,der bliver udforsket, er om man kan blive en bedre videnskabsmand/kvinde af at lege med LEGO. Siddende billetter er udsolgte, men de stående er gratis og fås i døren. 

BEST OF BOOGIE-LISTEN – 00’ER FEST @ OPERAEN CHRISTIANIA

Hvornår: 22.00-04.00 Mønt: 70 kr

Savner du også fredage med Boogie-listen, hvor du kunne blive opdateret på hvilken musik, der var allermest hot lige nu? Og savner du en god grund til igen at iføre dig din gamle Dolce&Gabbana-undetrøje eller hænge Louis Vuitton-nøglekæden om halsen igen? Så kan du få alle dine lyster stillet på lørdag, hvor Operaen spiller op til dans med sange som ”Low”, ”Murder on the Dancefloor” og ”Hot”.

SØNDAG 24. NOVEMBER

//Illustration: Veronica Civa

JULEMARKED @ KADK

Hvornår: 10.00-17.00 Mønt: Gratis adgang

Er du vild med design og unikke kreationer, så er KADK julemarked det helt rette sted at tilbringe din søndag. Her vil de ansatte og studerende fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler sælge deres egne værker. Udover at sikre dig årets julepynt, kan du også finde keramikfund, smykker, tasker og andet nips. Men pas på! Man kan hurtig komme til at købe sig fattig i unik design og æbleskiver.

MOVIE SING-ALONG @ HUSETS BIOGRAF

Hvornår: 19.00-22.30 Mønt: 50 kr.

Har du også svært ved at være helt stille, når du er i biografen? Så skal du tage i Husets Biograf på søndag til deres populære movie sing-along.  Her er det ikke bare tilladt – det er meningen – at man skråler med på sangene så højt som muligt. Denne gang står den på den ikoniske film Grease, som nok skal få sangstemmen i gang og sikkert også et par dansemoves i den bløde biograf-stol.

Skriv en kommentar

kommentarer