27.-28. JULI: VINK SESSIONS // CARPARK FESTIVAL 2018

VINK Sessions // Carpark Festival 2018 er et samarbejde med Carpark Festival, hvor vi sætter fokus på ny musik, spændende aktiviteter og fællesskab. Vi vil blandt andet præsentere VINKel Sessions, der er udviklet i samarbejde med KulturKBH. Her zoomer vi ind på programmets kulturaktører. Der vil være live-sessions med artister og bands fra årets musikprogram og meget mere.  Alle aktiviteterne på vores scene vil tage udgangspunkt i festivalens program.

Vi er stolte af igen i år at samarbejde med Carpark Festival. Vi dækker de spændende aktiviteter i dagsprogrammet og afvikler samtidig vores egne aktiviteter, der relaterer sig til festivalen.

 

CARPARK FESTIVAL definerer sig selv som “Danmarks hyggeligste festival” og søger at bringe lokalbefolkningen tættere på hinanden gennem musik- og kulturoplevelser. Festivalen løber af stablen den 27. og 28. juli under Bispeengbuen, hvor du igen i år kan 20 gratis koncerter med ny dansk musik, lækre madboder og en lang række spændende aktiviteter.

 

VINK støtter op det kreative og spirende kulturliv i København. Vi sætter fokus på mangfoldighed gennem musik og fællesskab i byens rum. Vi søger at give noget tilbage til borgere og kulturforeninger i København. På årets festival indvier VINK sin helt egen scene – VINK-scenen. VINK-scenens indhold udforsker festivalens fokus på borgerinddragelse og naboskab gennem talks med lokale aktører, festivalens frivillige og eksterne samarbejdspartnere; publikumsinddragende aktiviteter samt interviews og LIVE-sessions med årets artister.

 

Scenens indhold tilrettelægges og afvikles af LIVE-redaktionen og fortolker årets festivaltema for og med lokalbefolkningen. Som en del af sceneprogrammet afvikler vi VINKel Sessions.
VINKel Sessions består af kortere interviews, der zoomer ind på kulturaktørerne fra årets program.

 

Vi løfter løbende sløret for diverse aktiviteter på vores scene. Du kan følge med her.

 

// HVAD ER VINKel? //

VINKel sætter relevante kulturelle tematikker på dagsordenen gennem samtale og erfaringsudveksling. VINKel arrangeres af det digitale kulturmagasin og kulturfællesskab VINKkbh, som brænder for de spirende og skæve kulturinitiativer i København, der baner vej for og med kulturskabere, -interesserede og -foreninger.

 

VINKel er skabt i samarbejde med KulturKBH, en folkeoplysende forening, der bringer københavnske kulturforeninger sammen, og som er finansieret af Københavns Kommune.

 

VINKel er ikke et færdigudviklet koncept. Derfor hører vi meget gerne fra dig med ris og ros eller idéer til emner, der skal diskuteres – skriv til os på vinkel@vinkkbh.dk.

Skriv en kommentar

kommentarer