Podcast: Skabsdigtere i København

København gemmer på mange hemmeligheder. Én af dem er, at byen er fyldt med kreative mennesker, der sætter fortryllende ord sammen og skaber magiske digte. Men hvor finder man disse digtere, og hvem får lov til at lytte til deres ord? Pernille fra VINK LYD tog til en skriveworkshop i Café Nutids kælder og mødte en række særlige personer, som indviede hende i deres verdner og introducerede hende for deres skriverier. I denne uges podcast kan du blive lidt klogere på skabsdigterne og lytte til dem læse deres digte op fra deres favorit skrivesteder rundt omkring i København.

En særlig tak til Aisha, Christian og Petrine samt Café Nutid, Sari og Manik.

//Foto: Pernille Baade Jensen
//Jingle: All The Colours Of The Dark

VINK LYD er en podcast, der finder lydene fra det skæve og underfundige København og broderer et lydtæppe af mangfoldige københavnske stemmer, fortællinger og kulturfænomener.
Hver søndag udgiver vi en ny podcast. Du kan høre vores podcast her på siden, men du kan også finde vores podcasts på iTunes ved at søge på VINK LYD.

Skriv en kommentar

kommentarer

23-årig nordjyde søgt mod idealistiske journalist-drømme i København. Håber på at kunne leve af at fortælle andres historier og rejse Jorden rundt med rygsæk samtidig.