VINKs 1307 dages fødselsdag

VINK fejrede sine 1307 dages levetid med bravour, lørdag d. 28. oktober i hyggelige rammer på Din Nye Ven. Arrangementet stod på en hyldest til den spirende københavnerkultur og programmet bestod blandt andet af kulturquiz, talks og koncerter. Aftenens værtinde var VINKs egen Amalie, der med højt humør og øl i hånd styrede slagets gang.

 

Aftenens første indslag var en samtale mellem Marie Jørgensen, ejer og kunstneren bag Yogaprints, og Emma Arboldi, musikskribent ved VINK. Samtalen berørte blandt andet udfordringer og fordele ved at være nybagt mor og selvstændig kulturskaber samt idé og motivation bag Maries smukke illustrationer af kroppe i alle afskygninger, som i arrangementets anledning blev udstillet på Din Nye Vens pissoir-galleri “The Toilet”.

 

Rasmus Matthiesen, i selskab med sin guitarist Anders, bidrog med lidt jyske toner, tilflyttermentalitet og ungdomsfølelser til aftenens program. Personlige anekdoter og kulturanbefalinger blev luftet i samtale med Ditte, bylivsskribent ved VINK.

 

Den elektroniske duo, Spring & I, indtog alle kroge af Din Nye Ven med deres skarpe vokalharmonier og dybe beats. Som sidste indslag i aftenens program, satte pigerne kronen på værket og åbnede dansegulvet.

 

VINKs eget netværksfællesskab, VINK VENNER, skruede op for feststemningen med glimmergardin, fotokonkurrence og alverdens udklædningshejs. Sjove, skøre og tossede billeder blev uploadet på instagram. Find dem under #vinkvenner.

Skriv en kommentar

kommentarer

Bylivsredaktør med hang til Cava og tatoveringer. Har en skjult IT-dronning i maven og elsker når folk tænker anderledes end mig selv. Studerer journalistik og laver gerne overtræk for en ekstra rejse. Er dårlig til vinter men god til skaldyr.