25. JANUAR: VINK præsenterer: VINKel!

VINKel er vores nye faste talkkoncept, der gennem en række live-events sætter relevante kulturelle tematikker på dagsordenen.  VINKel er en platform for kulturforeninger og kulturskabere, der gennem samtale og erfaringsudveksling, berør vedkommende temaer, tiltag og tendenser inden for kulturens verden.

 

Til årets første VINKel-event, “Kultur som talerør”, den 25. januar på MellemRummet, har vi inviteret Forvandlende Fortællinger, kunstkollektivet FAMILIEN  og MellemRummet til en samtale om, hvordan kultur bruges som strategisk værktøj til at sætte samfundsmæssige og sociale tematikker på dagsordenen.

Se mere og følg med i eventet her. 

 

HVAD er VINKel?

VINKel arrangeres af VINKkbh og er skabt i samarbejde med KulturKBH, som er finansieret af Københavns Kommune.

VINKel udgøres af et talkformat med skiftende temaer, hvor 2-3 medvirkende mødes og diskuterer aftenens tema med udgangspunkt i deres respektive baggrunde. Der vil desuden være en særligt kurateret aktivitet, der giver en ekstra dimension til aftenens pågældende tema og lader os mødes om kulturen.

VINKel skal fungere som katalysator for nye samarbejder mellem foreninger og kulturskabere. VINKel er nemlig også et mødested, hvor Københavns kulturforeninger, kulturskabere og kulturinteresserede kan samles for at diskutere udfordringer og dele erfaringer med udgangspunkt i det spirende københavnske kulturliv.

Skriv en kommentar

kommentarer