28 Oktober: VINK // 1307 dage fejres på Din Nye Ven

 

Hip og hurra. Det er snart 1307 dage siden, at de spæde spadestik til VINKkbh blev taget. Siden da har fællesskabet af frivillige sat fokus på det skæve og spirende kulturliv i København. Det hylder vi med et brag af en fejring d. 28 oktober på Café Din Nye Ven.

Glæd dig til en aften der byder på spandevis af lækkerier. Hele VINK har været på dupperne for at gøre aftenen helt i top, så du kan nyde alt fra en sprød kulturquiz, en række spændende talks til en omgang svedig musik.
Vi ved, det kan være lidt svært at vente, men følg med på Facebook, hvor programmet offentliggøres løbende. Det er lige her!

Vi håber, du har lyst til at være med til at fejre al den kulturelle herlighed, som omgiver os, som vi så godt nyder af, og som VINK på bedst mulig vis forsøger at formidle.

 

Skriv en kommentar

kommentarer

Bylivsredaktør med hang til Cava og tatoveringer. Har en skjult IT-dronning i maven og elsker når folk tænker anderledes end mig selv. Studerer journalistik og laver gerne overtræk for en ekstra rejse. Er dårlig til vinter men god til skaldyr.