23. NOVEMBER: KLIPNING & SKIPPERLABSKOVS // CAFÉ GONZO

 

Kom med, når VINK 23. september 2017 sætter historier fra vores kunstbog ”2200 Fortællinger” fri på Gonzo Café på Nørrebro over en omgang skipperlabskovs – og hylder Nørrebros mangfoldige fortællinger.

Det gør vi i samarbejde med vores venner fra forlaget Blændværk og fotogruppen 2200 Fortællinger, som vi har lavet vores fine bog med. I den portrætterer vi nogle af bydelens særlige karakterer og bygninger i poesi og billeder.

Denne aften hylder vi bogen under Gonzo Cafés månedlige “Mad & Ballade”, som serverer 2-retters lækker middag, før vi vender stolene mod caféens lille scene,  som vi denne aften forvandler til en levende frisørsalon.

Det sker, når 2200-karaktererne frisørerne Palle og Jørgen, som ejer salon Ventesalen på Nørrebro, kommer forbi os med saks og føn. Over en klipning, en flaskeøl og en cigaret fortæller Palle og Jørgen om deres personlige historie og om Nørrebros udvikling set fra et frisørvindue.

Aftenen byder også på oplæsninger fra 2200 Fortællinger. Se eventet på Facebook her.

Vi <3 Nørrebro.


__________________________________ •_________________________________

 

• ENTRÉ & BILLETTER •
2-rettersmiddag + sceneshow: 175 kr. (dog 155 kr. for alle vores VINK VENNER!)

Køb dine billetter her.

 

• TID OG STED •
Fredag 23. nov. 19-21.30
GONZO Café 32, Jægersborggade, 2200 Kbh N

 

• PROGRAM •
Kl. 19.00: Fællesspisning, 2 retter
Kl. 20.30: Fortællinger fra Nørrebro

I dagens anledning skal vi have frisørernes livret; skibberlabskovs og irsk kaffe til desserten.

 

• HVEM ER VI? •
Bogen er skabt i et samarbejde mellem VINK, 2200 Fortællinger & Forlaget Blændværk.

På dagen vil det være muligt at købe et eksemplar af bogen. Kan du ikke vente, kan du bestille bogen her: Zarkoivetic.dk/fotobog.

2200 FORTÆLLINGER er støttet af Nørrebro Lokaludvalg

Skriv en kommentar

kommentarer

Uddannet journalist fra Journalisthøjskolen i Aarhus. Har tidligere studeret idræt på KU, det varede et år. Har været i praktik på Politiken og på udvekslingsophold i San Francisco. Er i øjeblikket sundhedsjournalist på Egmont. Er også grundlægger af kulturmagasinet VINKaarhus, iværksætter af brevværkstedet ’Post A Letter’ og har tidligere været ansvarshavende redaktør på magasinet CITAT. Glad for chokoladecroissanter.