22. FEBRUAR: VINKel#2 // Journalistik og kultur mellem unge

VINKel#2 // Journalistik og kultur mellem unge er VINK LIVE’s andet event i talkkonceptrækken VINKel, der er udviklet i samarbejde med KulturKBH. Aftenens talk fokuserer på  kultur og journalistik mellem unge, og afvikles i samarbejde med andre digitale kulturmagasiner bestående af unge redaktioner; Alice Magazine, Papercut Issues, SEIN og VINK.

 

ALICE MAGAZINE definerer sig selv som et alternativt medie, der formidler anderledes historier, giver et indblik i kulturlivet og som kan fungere som et vindue ind i unges menneskers tanker og kvaler. Alice Magazine tror på “at unge mennesker er mere end Paradise Hotel, Familien fra Bryggen, M! og EB”.

 

PAPERCUT ISSUES udforsker alt indenfor identitet og kultur, og i balancegangen mellem det analoge og det digitale format producerer Papercut Issues digitale temaudgivelser, bøger, udstillinger og events. Papercut Issues giver plads til den personlige stemme og bringer fortællinger skabt af alt fra kunstnere og forfattere til unge, uerfarne skribenter. Papercut Issues er: “et magasinunivers om livets fiaskoer, successer, normer, tabuer og alt der midt imellem.”

 

SEIN er et webmagasin og et fællesskab, der fungerer som en inspirationsplatform for unge, der sammen kan dele og tegne et eget billede af den ungdom og verden, vi står i. SEINmag er under stadig udvikling og med et dagligt indlæg – af enten et redaktionsmedlem eller en læser – søger SEIN at formidle en fælles ungdomskultur. “SEIN er for unge af unge”.

 

VINKkbh et et kulturfællesskab, der formidler den spirende københavnerkultur gennem et digitalt onlinemagasin, autoproducerede podcasts og kulturelle pop-up-events. VINK har en vision om at være innovativ, proaktiv, idéudviklende og deltagende – målsætninger, der er styrende for VINKs gøren og laden. De over 100 frivillige på VINK “arbejder sammen om at skabe og dele ud af byens mangfoldige og skæve historier”.

 

Formålet med talk’en om unge, journalistik og kultur er at bringe målgruppen tættere sammen og skabe en platform, hvor deltagere og publikum i samspil skaber et oplysende og spændende event, der kan inspirere og engagere unge aktuelle journalister, kulturformidlere og kulturinteresserede i København.

 

Aftenen tillader os at dele med hinanden på tværs af unge nyhedsmedier og kulturmagasiner samt inspirere andre kultur- og medieinteresserede: Hvorfor er det vigtigt at have et medie produceret af og rettet mod unge? Og hvad betyder det, at arbejde med en ung redaktion?


Vi glæder os til at byde jer velkommen til en informativ og sjov aften for medie- og kulturinteresserede i København!

 

 

 

// HVEM ER VI? //

VINKel sætter relevante kulturelle tematikker på dagsordenen gennem samtale og erfaringsudveksling. VINKel arrangeres af det digitale kulturmagasin og kulturfællesskab VINKkbh, som brænder for de spirende og skæve kulturinitiativer i København, der baner vej for og med kulturskabere, -interesserede og -foreninger.

VINKel er skabt i samarbejde med KulturKBH, en folkeoplysende forening, der bringer københavnske kulturforeninger sammen, og som er finansieret af Københavns Kommune.

Skriv en kommentar

kommentarer