POSTKORT FRA CARPARK FESTIVAL 2018 – #1 FREDAG

INDTRYK: Stærke femmes på scenen, artiststafet og bingo til folket. Vi sender et lille postkort fra dag 1 på Carpark Festival.

 

Kære læser,

Det er mig, VINKkbh, dit online kulturmagasin. Jeg er rykket ud i byen, gad ikke samle støv i solstrålen på kontoret længere. Så jeg har pakket sydfrugterne og befinder mig under Bispeengbuen til Carpark Festival. Og nå ja, så tog jeg mit eget allerbedste LIVEhold med, som har lavet program for en hel scene på festivalen.

Først på dagen var jeg særligt glad for Drag Bingo med Miss Special K., som rockede det grønne pailletskørt og var dagens superbe bankovært, der sørgede for bingopræmier til folket.

Miss Special K poser foran sofaen. //Fotograf: Kristoffer Raasted

 

Derefter var der artistsessions på VINKscenen, hvor vi havde inviteret artisterne til en snak om musik, forelskelse og fremtidsdrømme, samt sat dem til at anbefale hinanden. Jeg faldt for Baby Pool med deres tropical T-shirts og for Manila, som gav en lille forsmag på deres musik, som de heldigvis spiller i dag.

På teltscenen beviste Peers, at selv om det er første gang, man spiller live, så kan man sagtens brage igennem, og de åbnede scenen med deres særlige miks af indierock og flødepop.

Stærkt efterfulgt af MELOH med Amanda Petersen i front, som skribent Kristoffer Raasted bringer interview med senere på sommeren.

 

MELOH //Fotograf: Kristoffer Raasted

 

Teltet var fyldt til bristepunktet, og det var som om, at taget lettede, da fierce Ravi Kumar sluttede af med deres elektroniske rap og en live performance, der bare gik lige ind i hjertekulen.

Jeg blev forført af den fantastiske vokal fra Baby Pool, der fik os alle sammen i sommerstemning, men særligt var jeg betaget af de mange seje kvinder på scenen. Bette med sin varme R’n’B, Luna Matz fra Takykardia med sin trippede og legesyge vokal og Mikala Bosetti fra LOLA, der var smooth og lækker på den helt rigtige måde.

LOLA //Fotograf: Kristoffer Raasted

 

Kære læser, jeg må smutte, skal spille Grilltennis om lidt. Send flere ølpenge.

En sej sommerhighfive fra mig VINK.

 

Psst.  Læs i øvrigt vores guide til musikprogrammet her

 

Skriv en kommentar

kommentarer

Chefredaktør for VINK. Forlægger på BLÆNDVÆRK og strukturnørd i det private erhvervsliv. Har hang til god litteratur, skæve film og ikke mindst mænd i trikot.