Kayak Bar

VORES STEDER: På Børskaj 12 i det indre København gemmer der sig en oase for alle os, som er fanget i den danske hedebølge. Lej en kajak, tag sol og tag en forfriskende dukkert i havnen eller nyd en moules frites med sprøde fritter. Følelsen af at være under sydligere himmelstrøg kan nu findes midt i vores egen by trods vores nordlige, geografiske position.

//Foto: Nanna Rylander Johansen 

Nu drager mange syd på for at nyde deres velfortjente sommerferie, mens vi andre sidder tilbage i vores vante by og drømmer om eventyr under sydligere himmelstrøg. Den anden dag foreslog min veninde at tage på Kayak Bar, hvor jeg umiddelbart studsede lidt over navnet, men indvilligede i at give stedet et forsøg. Da vi ankom til Kayak Bar, blev jeg glædeligt overrasket. Man bliver mødt af en bar/restaurant med tilhørende terrasse, der flyder ud på kanalen, og etablissementet har endda også plantet stemningsfulde palmer.

Er vi stadig i København, og lyder dette scenarie ikke for godt til at rent faktisk at være sandt? Her satte vi os så og nød et glas kold hvidvin og en lækker burger med sprøde fritter. Menukortet byder endda også på moules frites. Så hvis man virkelig vil skrue op for en sydeuropæisk feriestemning, kunne man næsten fantasere sig til at være i Nice med udsigten ud til havnen. Alt imens vi sad og nød en særdeles god burger hoppede folk direkte i vandet fra terrassen, mens andre flød rundt i deres kajakker, og vinden svajede igennem palmernes blade.

Hvis du også er én af dem, som nostalgisk drømmer sig væk til ferietilstande under sydligere himmelstrøg, så er Kayak Bar i Indre By et godt sted at få stillet din sult for sydlandsk stemning og egentlig også en uovertruffen god burger. Mødet med Kayak Bar har i hvert fald for mig gjort afsavnet mod sydligere himmelstrøg lettere, for her kan jeg få den tiltrængte dosis af feriestemning med palmer og badning midt i hjertet af København.

Hvad: Kayak Bar

Hvor: Børskaj 12, 1221 København K

Hvornår: Mandag-søndag: 11:00-24:00, lørdag og søndag: 11:00-2:00

Mønt: Aperol Spritz 100 kr., et glas rosé 50 kr., burger 135 kr. og moules frites 145 kr.

LÆS FLERE ARTIKLER AF CELINA HÉR

Skriv en kommentar

kommentarer

Kunstskribent