Årets sidste fredagsbar: VINK x BTF

Fredagsbar fredag 30. november – kom med!

KUNST, QUIZ OG INTERNATIONAL LIVE-MUSIK TIL FREDAGSBAREN

Skyd din weekend i gang med et brag af en kulturoplevelse til denne omgangs sidste BTF & Friends, d.30 November kl.20.00. Fredagsbar konceptet har været fast månedlig meeting-platform for det kreative miljø og alle andre interesserede i København, i de unikke og hyggelige omgivelser som natklubben Bakken’s baggård tilbyder.

Back To Future Sounds har i samarbejde med diverse kreative communities skabt unikke events, der har lagt scene til alt fra showcases og videopremierer, til live radioshows, kritiske debatter, forskellig typer releases og kunstudstillinger – denne gang er det blevet VINK kbhs tur til at starte festen på Bakken i Kødbyen.

Det er samtidig også det sidste event med BTF i år og baggården lægge scene til en stor festlig kultur-quiz samt en omfattende udstilling, skabt af dygtige unge danske kunstnere.

Læs mere om kulturquiz, premiere og event 

Ved dette sidste ’BTF & Friends’ event kan du forvente en fed start på weekenden, der udover kunstudstilling og kulturquiz, inkluderer et stærkt DJ line-up, og en DJ session kaldet ’Jameson in The Mix’, hvor du som gæst selv kan medbringe dine vinylplader eller USB-stik med dine favorit-tracks. Derudover kan man se frem til et stærkt live navn i form af New Yorks ”New Optimism” (aka Miho Hatori, medstifter af Cibo Matto og en samarbejdspartner af Gorillaz, The Beastie Boys, John Zorn etc.), som med sin levende, uforudsigelig og vovede lyd vil give en energisk koncert.

Derudover vil der blive serveret kolde øl fra Brooklyn Brewery, samt læskende cocktails når Jameson Irish Whiskey serverer gratis drinks den første time – vi ses til fredagsbar!

Skriv en kommentar

kommentarer